нова година – ММС
ММС

нова година

(Вознемирувачки фотографии) „Честитајте си Нова Година со желба, не со експлозија“ – Со д-р Софија Пејкова за како да се спречи хендикепот што го предизвикуваат петардите

Vesna Milenkovska