канал 77 – ММС
ММС

канал 77

Заинтересирани сме да бидеме признати од сите цркви, а не од дел – Владиката Тимотеј во „Стадион“ за одлуката на Вселенската патријаршија и преговорите со СПЦ

Teodora Noveska