доктор – ММС
ММС

доктор

(Вознемирувачки фотографии) „Честитајте си Нова Година со желба, не со експлозија“ – Со д-р Софија Пејкова за како да се спречи хендикепот што го предизвикуваат петардите

Vesna Milenkovska

Стравот и надежта ги има во очите и на пациентот и на лекарот – Д-р Атанас Ѓоргиевски, кардиолог, кој во ек на пандемијата волонтираше на Инфективна во Велес

Орце Костов