Падна првото запросување на дното од Охридското езеро (ВИДЕО) – ММС
ММС

Објавено на: 09/22/19 11:14 AM

Падна првото запросување на дното од Охридското езеро (ВИДЕО)

Станува збор за извесни Александар и Матеја кои одлучиле да го истражуваат охридското дно. Матеја не била ни свесна што и се подготвува токму таму. Погледнете како изгледа овој момент: