На Табановце за влез во Србија се чека и пет часа (ВИДЕО) – ММС
ММС

Објавено на: 09/22/19 8:42 AM

На Табановце за влез во Србија се чека и пет часа (ВИДЕО)

Утрово на граничниот премин Табановце кон српска граница, чекањето за влез во соседната земја е по 4 до 5 часа.

По дојава на слушател за Радио мрежа Канал 77, вели дека од 4 часот утрово чека на граничен премин Табановце за влез во Србија, и за тие часови додека чека автомобилите не се поместиле ниту 200 метри, а колоната на граница е долга повеќе од 2 километри.

Сите оние кои имаат во план да заминат во овој правец, нека ја имаат оваа информација во предвид.