Златниот командир Митко Чавков заедно со своите началници ужива – ММС
ММС

Објавено на: 09/18/19 11:49 AM

Златниот командир Митко Чавков заедно со своите началници ужива

Златниот командир Митко Чавков заедно со своите началници ужива, се луксузира, пие алкохол во затвор, пуши КУБАНСКИ ПУРИ пратени од лидерот на ДПМНЕ, надзорниците ги служат со готова храна од надвор: пастрмајлии, скари, риби итн. Се прашуваме дали за златниот командир за 27 април постојат златни правила на погодности:

-поседување
-користење
-фотографирање
-снимање/мобилен телефон

Ова на својот профил го објави Зоран Божиновски

https://www.facebook.com/zoran.bozinovski11/posts/767548850366090