Собраниска седница за пратенички прашања – ММС
ММС

Објавено на: 03/28/19 8:18 AM

Собраниска седница за пратенички прашања

Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи 92-та седница.

На седницата ќе бидат поставувани пратенички прашања.

МИА