Кој си ја има “мувата на капата” сам си ја трга – ММС
ММС

Објавено на: 03/27/19 9:03 AM

Кој си ја има “мувата на капата” сам си ја трга

До нашата редакција денес пристинга електронски маил во кој добивме закана дека доколку не го тргнеме текстот, читателот ќе покрене тужба, за текст кој беше објавен во билтенот на МВР за 25 Март 2019год.

Инаку, текстот е извадок од билтенот на МВР, со иницијали на инволвираните, вез откриен индетитет, како што налага законот. Некој се препознал и бара да се тргне веста.

На крај остануваме да искоментираме за онаа старата народна дека, “Кој си ја има мувата на капата, сам си ја ишка”.