Во с. Русиново пожар пеплоса куќа,спасени четири малолетни деца и нивната баба – ММС
ММС

Објавено на: 03/24/19 11:46 AM

Во с. Русиново пожар пеплоса куќа,спасени четири малолетни деца и нивната баба

Рано утрово пожар пеплоса куќа во селото Русиново, беровско.Соседите успеале да ги спасат четирите малолетни деца и нивната баба кои што биле во куќата.

И покрај интервенцијата на беровските пожарникари и соседите, куќата не била спасена, таа исгореле до теме.

Според информациите на соседите,глетката утринава била страшна.

Повеќе детали следуваат во текот на денешниот ден,нашиот дописник веќе е на терен.