ВИДЕО: Домородци ја пеат „Македонско девојче“ – ММС
ММС

Објавено на: 03/20/19 1:47 PM

ВИДЕО: Домородци ја пеат „Македонско девојче“

Да се чуе како домородци на граница помеѓу Етиопија и Јужен Судан, ја пеат или се обидуваат да ја пеат нашата „Македонско девојче“ никако не е нешто што секојдневно се гледа и слуша. Затоа и вреди да се погледне видеото во прилог, кое го објавила Билјана Јуруковски.

 

https://www.facebook.com/biljana.jurukovski/videos/10214253153982611/