АКО: Ракометарот Столе Стоилов и Шилегов им се придружи на ,,Не биди ѓубре“ – ММС
ММС

Објавено на: 03/16/19 6:22 PM

АКО: Ракометарот Столе Стоилов и Шилегов им се придружи на ,,Не биди ѓубре“

Првата македонска метла, како што сама се нарекува на шега, глумицата и граѓански активист, Ирена Ристиќ, денеска доби зајакнување за чистењето околу Вардариште.

На граѓанските активисти им се придружи дури и градоначалникот Шилегов.

Вардариште и околината беа во ужасна состојба, но вредните параѓубреџии ја доведоа околината во некаков ред.

 

преземено-АКО