Времена забрана за сообраќај на делницата Старо Нагоричане – Пелинце – ММС
ММС

Објавено на: 03/16/19 10:29 AM

Времена забрана за сообраќај на делницата Старо Нагоричане – Пелинце

Од 09:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 денеска ќе има времена забрана за сообраќај на делницата Старо Нагоричане – Пелинце.

Забраната, како што соопшти АМСМ, е поради асфалтирање.