Укинати забраните за камиони на патните правци Прилеп-Градско и Гостивар-Стража – ММС
ММС

Објавено на: 03/12/19 9:25 PM

Укинати забраните за камиони на патните правци Прилеп-Градско и Гостивар-Стража

Укинати се забраните за тешки товарни возила на патот Прилеп-Градско на превојот Плетвар и патот Гостивар-Стража.
АМСМ вечерва соопшти дека забраната на патот Прилеп-Градско е укината од 20:30 часот, а на патот Гостивар-Стража од 20:50 часот.
Останува во сила забраната за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар.