Нормализиран сообраќајот на магистралниот пат Битола-Ресен – ММС
ММС

Објавено на: 03/11/19 8:16 PM

Нормализиран сообраќајот на магистралниот пат Битола-Ресен

Сообраќајот на магистралниот пат Битола-Ресен, кај местото Макази, е нормализиран, информираат од  АМСМ.

Сообраќајот беше во прекин од 17 часот поради опожарена трска и се пренасочуваше по регионален пат.