Преспа, маседонијалес – ММС
ММС

Објавено на: 03/11/19 12:55 PM

Преспа, маседонијалес

„Скопје ја тргна ‘Македонија’ од својот павиљон на меѓународниот туристички саем во Берлин“, гласи веста на еден грчки портал за тоа дека по интервенција на нивната амбасада која се повикала на договорот од Преспа, нашиве ко попчиња морале да го извадат слоганот „Macedonia Timeless“ (оној кој го гледавте по Сиенени и слично).