Природните убавини на нашата земја во три минутно видео на полски кинематограф (ВИДЕО) – ММС
ММС

Објавено на: 03/10/19 3:48 PM

Природните убавини на нашата земја во три минутно видео на полски кинематограф (ВИДЕО)

Кога странци ќе ја посетат нашата земја и кога ќе направат фотографии или видеа со убавите кои ги поседува нашата земја, сфаќаме всушност какво природно богатство не опкружува. Еден таков пример е и видеото кое ќе може да го видите подолу направено од  Mateusz Kanownik, студент по кинематографија, неодамна со своето друштво биле во посета на Македонија. Своите доживувања и одлична забава ги пренесуваат преку ова видео. Посетата на Охрид и Скопје и дел од убавините на Македонија ги пренесуваат преку три минутно видео кое ќе ви го направи денот поубав.

Погледнете и уживајте во тоа што со зборови не може да се опише:

Преземено од: skopje24.mk