Поради запалено возило во прекин сообраќајот од рафинерија Миладиновци кон Куманово – ММС
ММС

Објавено на: 03/9/19 10:23 AM

Поради запалено возило во прекин сообраќајот од рафинерија Миладиновци кон Куманово

Поради запалено моторно возило сообраќајот е во прекин на патниот правец од Рафинерија Миладиновци према Куманово од 09.55 часот, информираат од ЈП Македонија пат.