Бањалучанец класифицирано продаваше цвеќе за сопруги, за љубовници и за русокоси – ММС
ММС

Објавено на: 03/9/19 10:20 AM

Бањалучанец класифицирано продаваше цвеќе за сопруги, за љубовници и за русокоси

 

На Осми март многумина продаваат цвеќе, но еден бањалучанец никого не остави рамнодушен. Тој на оригинален начин го класифицирал цвеќето – во еден кош за саканата сопруга, во друг за љубовницата, а во трет за романтични русокоси.

Хит-фотографијата на продавачот направена вчера од бањалучки портал ја пренесуваат речиси сите медиуми во Босна и Херцеговина.