Времена забрана за сообраќај на делницата Младо Нагоричане-Пелинце – ММС
ММС

Објавено на: 03/9/19 10:10 AM

Времена забрана за сообраќај на делницата Младо Нагоричане-Пелинце

АМСМ информира дека денеска од 09:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 часот ќе има времена забрана за одвивање на сообраќај на возила заради асфалтирање на делницата Младо Нагоричане – Пелинце.