Меган Маркл ја игнорира социјалната мрежа „Твитер“ – ММС
ММС

Објавено на: 03/8/19 5:29 PM

Меган Маркл ја игнорира социјалната мрежа „Твитер“

Меган Маркл за време на една јавна дискусија изјавила дека ја игнорира социјалната мрежа „Твитер“. Зошто е тоа така, дознајте ОВДЕ.