Седница на Централниот совет на ДУИ – ММС
ММС

Објавено на: 03/3/19 9:21 AM

Седница на Централниот совет на ДУИ

Седница на Централниот совет на ДУИ ќе се одржи денеска во седиштето на партијата во Мала Речица.

На седницата ќе се разговара околу претседателските избори, конгресот на младината на ДУИ, конгресот на форумот на жените на ДУИ, како и за процесот на рирегистрација на членството.

МИА