Со кран извлечено возилото кое слета во Отиња (Видео) – ММС
ММС

Објавено на: 03/2/19 9:25 AM

Со кран извлечено возилото кое слета во Отиња (Видео)

Возилото кое вчера слета во коритото на реката Отиња, штотуку е извлечено со помош на кран. Ресурсите на противпожарната екипа која се обиде да интервенира вчера попладнето не беа доволни,  а ситуацијата дополнително ја отежнаа високите ѕидови.