Брачна двојка се грижи за 11 мечки, најголемата има 600 килограми – ММС
ММС

Објавено на: 03/1/19 12:49 PM

Брачна двојка се грижи за 11 мечки, најголемата има 600 килограми

Оваа брачна двојка од САД животот им го посветила на повредени мечки. Во моментот се грижат и живеат со 11 мечки од различна раса.

Меѓу нив најголема е мечката од фотографијата која тежи 600 килограми, а потекнува од Алјаска.