Како генетиката влијае врз афинитетот кон одредена храна – ММС
ММС

Објавено на: 02/28/19 4:14 PM

Како генетиката влијае врз афинитетот кон одредена храна

Тоа што сакате повеќе солено или благо е на некој начин поврзано со генетиката. Иако не можат  сите прехранбени навики да се препишат на генетските предиспозиции. Повеќе на оваа тема, дознајте ОВДЕ.