За 10 минути може да ја загубите работата! – ММС
ММС

Објавено на: 01/25/19 3:04 PM

За 10 минути може да ја загубите работата!

Ако се грижите за работата, немојте да го правите ова, затоа што на овој начин сигурно ќе ја испратите вашата биографија во кантата за отпадоци…

– Се појавувате покасно од 30 минути од договореното време

– Се ракувате со смртоносно силен стисок

– Облекувате маица со преголемо деколте и гол грб

– Облекувате апостолки

– Користите зборови како „жено”, „сестро”, „брате”…

– Иритирачки цупкате со нозете или тропкате со прстите

– Ги озборувате сите поранешни шефови и компании во кои претходно сте работеле

– Се правите дека сте „најпаметни“, „најдобри“ и „најсилни“ без реални аргументи

– Правите студена гримаса како Круела Девил

– Кажувате дека прекувремената работа не ве интересираа воопшто

Преземено: Денар