Кога работата и љубовта го балансираат ектремното живеење (Видео) – ММС
ММС

Објавено на: 01/25/19 11:06 AM

Кога работата и љубовта го балансираат ектремното живеење (Видео)

Авантуристичките сопружници, Марион и Алекс шетаат низ светот со својот син. Тие учат и изведуваат акробатски трикови. И покрај ова, Марион успева секојдневно да работи како спортски доктор, а Алекс е професор по физика на Универзитетот во Дарам.

Ова е нивната приказна како се запознале, вљубиле и како ги минуваат нивните денови.

Тие се запознале кога тренирале заедно акробатски трикови додека биле на универзитет.Таа се натпреварувала во гимнастика, а тоа бил олимписки кревач на тегови .