Селин Дион и 15 години помладиот танчaр се допираат во јавност ФОТО – ММС
ММС

Објавено на: 01/24/19 6:53 PM

Селин Дион и 15 години помладиот танчaр се допираат во јавност ФОТО

Селин Дион веќе подолго време ја бие глас дека повторно пронашла љубов во рацете на 15 години помладиот танчaр Пепе Муњоз.

Меѓутоа, кога двојката неодамна се појави заедно на една модна ревија не можеа да ги скријат страстите. Гласините одново почнаа да се шират, а тие повеќе не тврдат дека се само пријатели.

Целосната вест прочитајте ја тука