Дали Кајли Џенер и Тревис Скот тајно се венчале? – ММС
ММС

Објавено на: 01/24/19 3:31 PM

Дали Кајли Џенер и Тревис Скот тајно се венчале?

Кајли Џенер повторно ги актуелизираше шпекулациите околу тоа дали таа и Тревис Скот, тајно се венчале. Повеќе на оваа тема, дознајте ОВДЕ.