Утре прекин на водоснабдувањето на дел од „Партизанска” – ММС
ММС

Објавено на: 01/23/19 4:55 PM

Утре прекин на водоснабдувањето на дел од „Партизанска”

Поради стопирање на приклучна цевка утре прекин на водоснабдувањето ќе имаат корисниците од улицата „Партизанска”.

Прекинот ќе почне во 9:00 часот, а ќе трае до санирање на дефактот.