По четврти пат реализиран проектот „Дедо Мраз сакам нешто да ти кажам“ (видео+галерија) – ММС
ММС

Објавено на: 01/23/19 5:10 PM

По четврти пат реализиран проектот „Дедо Мраз сакам нешто да ти кажам“ (видео+галерија)

Традиционално  четврта година промо тимот на Радио Мрежа Канал 77 го реализира проектот „Дедо Мраз сакам нешто да ти кажам“. Идејата на овој проект е да ја поттикне креативноста на децата, инспирирана од духот на Новогодишните и Божиќни празници.
Годинава „Дедо Мраз сакам нешто да ти кажам“ Канал 77 го реализираше во соработка со традиционалниот спонзор на детските играчки Андреј Компани, Екстрим парфеми (Бирн 2002 Прилеп), Осоговски Млечни Производи (Јого Меркур Скопје) и Елит детско капучино (Ројтем Прилеп). Благодарност до парнерите на прокетот и до сите дечиња , родители и баби кои испратија креативен текст, цртеж или фотографија на апликацијата dedomraz.kanal77.com.mk