Како реагирала Лејди Гага на номинацијата за Оскар – ММС
ММС

Објавено на: 01/23/19 4:05 PM

Како реагирала Лејди Гага на номинацијата за Оскар

Да се добие номинација за Оскар не е мала работа, уште повеќе ако првично си дел од музичките води. Затоа номинацијата е посебно доживување за Лејди Гага. Како реагирала таа кога дознала дека е номинирана, дознајте ОВДЕ.