Режисерот на „Bohemian Rhapsody“ Брајан Сингер обвинет за сексуално злоупотребување на повеќе малолетни момчиња – ММС
ММС

Објавено на: 01/23/19 3:49 PM

Режисерот на „Bohemian Rhapsody“ Брајан Сингер обвинет за сексуално злоупотребување на повеќе малолетни момчиња

Повеќе луѓе излегоа да го обвинат Сингер дека сексуално ги злоупотребувал кога биле тинејџери во доцните 1990-ти.

Валдовинос,еден од наводните жртви тврдеше дека Сингер му пришол во бања и рекол: “Ти изгледаш многу убаво. Што правиш утре? Можеби би можел да кажам на некој да те контактира за да може да глумиш во овој филм. ”

Целосната вест може да ја прочитате овде