Нијагарините водопади станaa “зимска земја на чудата”(видео) – ММС
ММС

Објавено на: 01/23/19 12:39 PM

Нијагарините водопади станaa “зимска земја на чудата”(видео)

Делови од Нијагрините водопади се замрзнати.

Неодамнешни бури оставија дел од водопадите со неколку инчи снег.Но иако некои делови од водопадите се смрзнати, светско познатите водопади никогаш нема да можат да  замрзнат целосно.

Некои од поситетелите ги нарекоа водопадите „зимска земја на чудата“.Погледнете го „winter wonderland“