Ен Хатавеј се збогуваше со алкохолот за следните 18 години – ММС
ММС

Објавено на: 01/22/19 3:21 PM

Ен Хатавеј се збогуваше со алкохолот за следните 18 години

Актерката Ен Хатавеј има супер моќна причина која ја мотивира да не помисли на алкохол во текот на следниве 18 години. Повеќе на оваа тема, прочитајте ОВДЕ.