Во петок Централниот одбор на СДСМ за иницијативата за предвремени избори – ММС
ММС

Објавено на: 01/22/19 11:51 AM

Во петок Централниот одбор на СДСМ за иницијативата за предвремени избори

Премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев одговарајќи на новинарско прашање најави дека за предлогот на ВМРО ДПМНЕ за предвремени парламентарни избори се дебатира во владејачката партија.
-Дебата е отворена.Централниот одбор е закажан во петок.Сигурно ќе поченеме со постапката за кандидирање на кандидати за претседател и за градоначалници во три општини, рече Заев.