Свети Сава, 27 јануари, неработен за припадниците на српската заедница – ММС
ММС

Објавено на: 01/21/19 10:51 AM

Свети Сава, 27 јануари, неработен за припадниците на српската заедница

Свети Сава, 27 јануари (недела)е неработен ден за граѓаните припадници на српската заедница во Република Македонија – соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на  граѓаните припадници на српската заедница во Република Македонија им го честитаат празникот.