Кајли Џенер веќе почна со славење на роденденот на нејзината ќерка – ММС
ММС

Објавено на: 01/18/19 4:21 PM

Кајли Џенер веќе почна со славење на роденденот на нејзината ќерка

Можеби остануваат уште две седмици до првиот роденден на Сторми Вебстер, но Кајли Џенер веќе почна со славеничкиот дух. Повеќе на оваа тема, прочитајте ОВДЕ.