Дали Кралицата јаде пица? – ММС
ММС

Објавено на: 01/17/19 5:06 PM

Дали Кралицата јаде пица?

Кејт Мидлтон добила едно интересно прашање, на кое веројатно не била сигурна како да одговори. Што рекла кога ја прашале дали Кралицата јаде пица, дознајте ОВДЕ.