Оглас за вработување во ЦИА: Еве што се треба да исполните за да станете потенцијален агент – ММС
ММС

Објавено на: 01/17/19 9:31 AM

Оглас за вработување во ЦИА: Еве што се треба да исполните за да станете потенцијален агент

Во него стои дека “кандидатите треба да го поседуваат следното: американско државјанство, двојно државјанство на САД или статус на жител со законски престој во САД, како и три и повеќе години меѓународно искуство”.

Се бараат и вештини за познавање на странски јазици, а кандидатите мора и физички да се наоѓаат во САД за да се пријават.

Во описот стои дека платата не е назначена и дека огласот е објавен на 10-ти јануари 2019-та, и трае до 14-ти јануари 2020-та година, а наведена е и адреса во Вашингтон каде се праќаат пријавите.