Видео: Кога сфаќаш дека веќе нема да бидеш единствена ѕвезда по дома – ММС
ММС

Објавено на: 01/16/19 1:57 PM

Видео: Кога сфаќаш дека веќе нема да бидеш единствена ѕвезда по дома

Не е баш лесен за преживување моментот кога сфаќаш дека веќе нема да бидеш единствената ѕвезда дома. Доказ е изразот на лицето на девојчето од видеото во прилог.