Сомнителна смрт на Русника на Тајланд – ММС
ММС

Објавено на: 01/10/19 6:17 PM

Сомнителна смрт на Русника на Тајланд

Пронајдена е мртва жена со потекло од Русија  во нејзината хотелска соба  на Тајланд,  причината за смртта сеуште не е откриена, објави вчера весникот Phuket News.

Инцидентот се случи во градот Карон. На нејзиното тело немало траги од насилство.

Жената ибила на возраст околу 31 година, а на островот била дојдена со својата ќерка и брат.

Како што соопштува полицијата од Тајланд, истрагата е во тек.