Во Јапонија спиењето на работно место станува дел од работните обврски – ММС
ММС

Објавено на: 01/9/19 1:52 PM

Во Јапонија спиењето на работно место станува дел од работните обврски

Јапонските работодавачи одлучија спиењето на работното место да стане дел од работните обврски на секој вработен.

Целиот текст прочитајте го тука