Укината забраната за камиони на патниот правец Маврово-Дебар – ММС
ММС

Објавено на: 01/8/19 8:00 AM

Укината забраната за камиони на патниот правец Маврово-Дебар

Укината е забраната за движење на тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово-Дебар, информира ЈП Македонијапат.

Забраната е укината во 7:30 часот.