УЈП будно ќе следи на кого му се паднала паричката – ММС
ММС

Објавено на: 01/7/19 12:10 PM

УЈП будно ќе следи на кого му се паднала паричката

УЈП будно ќе следи низ социјалните мрежи кај кого се паднала паричката за истата да се оданочи барем 10%. За оние кој ќе имаат по 2 парички данок на добивка ќе биде поголема а за оние кои немаат парички во божикноти лепче ќе следуваат високи казни.

„Навремено пријавувајте ги вашите примања посебно за Божик“ советуваат експертите .

 

Целиот текст е измислен, за само да ве насмее, освен ако не ја сватете работата здраво за готово.