Маргот Роби: #MeToo го смени Холивуд на подобро – ММС
ММС

Објавено на: 01/4/19 4:16 PM

Маргот Роби: #MeToo го смени Холивуд на подобро

Актерката Маргот Роби вели дека движењето #MeToo го смени Холивуд на подобро. Повеќе на оваа тема прочитајте ОВДЕ.