Со нова фризура во новата година – ММС
ММС

Објавено на: 01/3/19 3:36 PM

Со нова фризура во новата година

Ако на стартот на новата година, сакате да направите некоја драстични промена на фризурата, а сте расположени за куса варијанта, можеби би нашле некаква инспирација ОВДЕ.