Пипа Мидлтон во бикини по породувањето – ММС
ММС

Објавено на: 01/3/19 2:50 PM

Пипа Мидлтон во бикини по породувањето

Сестрата на Кејт Мидлтон, Пипа, ја покажа својата постпородилна фигура во бикини. И додека некој можеби би и позавидел, нема потреба од чувствување притисоци. Наместо тоа, прочитајте ја отворената изјава на Кејт Аптон. А ако сепак сакате да ја погледнете тазе мајката Пипа во бикини, тоа може да го сторите ОВДЕ.