Смешни твитови на родители чии деца се на зимски распуст – ММС
ММС

Објавено на: 01/2/19 3:48 PM

Смешни твитови на родители чии деца се на зимски распуст

Зимскиот распуст знае да биде вистинско уживање за децата од една, а вистински предизвик за родителите, од друга страна. Барем ако ги прашате оние шеговити, саркастични родители кои ОВДЕ си ги искажале маките преку социјалната мрежа „Твитер“.