Видео: Лут сладолед – ММС
ММС

Објавено на: 01/2/19 2:44 PM

Видео: Лут сладолед

Оние кои сакаат луто, веројатно би биле доволно храбри и да пробаат лут сладолед. Во видеото во прилог можете да погледнете како се прави.