Божик 7 јануари неработен за сите граѓани – ММС
ММС

Објавено на: 01/2/19 12:31 PM

Божик 7 јануари неработен за сите граѓани

Првиот ден на Божик според православниот календар, 7 јануари, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството им го честитаат Божик на граѓаните од православна вероисповед.